November 23

Analyse av Bitcoin: Du har kanskje brukt feil beregning hele tiden

I skrivende stund handlet Bitcoin til 18 092 dollar, etter å ha gjenopprettet fra en dukkert som tok den under det avgjørende nivået.

Hvis BTC lukkes over $ 18 000, vil det ha gjort det i to dager på rad, med det er 4 dager siden prisen først krysset $ 18 000 siden storhetstiden for oksekjøringen.

I lys av Bitcoins prestasjoner sporer analytikere på kjeden målinger som tilførsel av Bitcoin til børser, spotbørsreserver og antall aktive adresser. Imidlertid, mens sporing av antall aktive adresser signaliserer økende etterspørsel, kan det eller ikke innebære aktiv deltakelse fra detaljhandlere.

Selv om en balanse er lavere enn 0,1 Bitcoin, med en million aktive adresser, kan dataene som blir matet til beregningen være utilstrekkelige til å forutsi prisbevegelser. Ergo, antall aktive adresser som inneholder 1K + mynter er en bedre beregning i forhold til førstnevnte. Mens adresser med 10k + mynter er merket hvaler og for det meste er gruvebassenger, institusjoner eller bytte lommebøker, er beregningen på 1k + mynter pålitelig for å forutsi prisbevegelser.

Antall aktive adresser med en saldo over 1k gir et klart bilde av handelsmannens følelser og i hvilken retning prisen kan bevege seg neste gang. Dessuten, på børser med relativt gjennomsnittlig volum, er tradere som eier lommebøker med 1k + Bitcoin mer aktive i å bestemme kryptokurrencyens pris.

Spotutvekslingsvolumet på toppbørser, basert på data fra Skew, er vist i følgende diagram,
Antall adresser som har 1 000 mynt og treffer ATH på 2257

BTC-spotutvekslingsvolumer

Mens utvekslingsvolumene har vært under $ 500 millioner siden 20. november 2020, har adresser som har 1 000 mynt + nylig nådd ATH på 2257, en utvikling som gir et klarere bilde av akkumulering i hitlistene.
Antall adresser som har 1 000 mynt og treffer ATH på 2257

BTC adresser holder 1k + mynter

De fleste lommebøker med en saldo over 1k BTC kan muligens være gruvearbeidere, og gruvearbeidere er kjent for å selge mined BTC for å dekke driftskostnader. Men for sent er nok sagt om HODLing i gruvesamfunnet. Denne beregningen indikerer at prisen på Bitcoin kan fortsette å klatre nordover på kort sikt.

En annen beregning som støtter dette er Tethers tilbud på børser fra Santiment. Sist gang prosentandelen av Tethers tilbud på børser raskt klatret til dagens nivå, var tilbake i juli 2020. I de to ukene etter det samme økte prisen med 28%.

Prisen på $ BTC er observert å være forvarslet av USDT-forsyning på børser, og for tiden er USDT-forsyningen nede med 13%. 2020-høyden var 44,84% i midten av mars, og et nesten 50% fall i Bitcoins pris fulgte for å bli det vi kjenner i dag som Black Thursday.
Antall adresser som har 1 000 mynt og treffer ATH på 2257

Tether leverer på børser

Enkelt sagt støtter denne beregningen spådommer fra analytikere på kjeden og konklusjonen fra antall aktive adresser som inneholder 1k + Bitcoins. Hva er spådommen? Vel, det er bullish for Bitcoin, i det minste på kort sikt.Copyright 2019. All rights reserved.

Veröffentlicht23. November 2020 von admin in Kategorie "Bitcoin